Sportovec města Kuřimi

Ve čtvrtek 30.3.2017 proběhlo vyhlášení ankety Sportovec města Kuřimi.
Hlavní ocenění v anketě Sportovec města Kuřimi získal Michal Plšek (FK Kuřim). I přes svůj věk je stále velkou oporou kuřimského fotbalového klubu.
Ve velké konkurenci byli vidět i naši zástupci.
V kategorii Talent roku zvítězil Kuba Odehnal (v zastoupení maminky). Kuba byl oceněn především za parádní výkony na Poháru Moravy 10-ti letého žactva v Karviné (2x1. místo, 1x2.místo a 2x3.místo).
V kategorii Dorostenec roku se mezi tři nejlepší opět prosadil František Švehla.František si nominaci zasloužil za výsledky na Českém poháru.
V kategorii Nejlepší kolektivní výkon se mezi nominované probojovala štafeta holek ve složení Ellča Maršíková, Anička Švehlová, Ráďa Mašková a Vanda Přichystalová za výsledky na Poháru 10-ti letého žactva ( 2x2. místo ).
V kategorii Trenér roku se mezi tři nejlepší probojovala Iva Šťastná (v zastoupení Radka Švaňhala ) za její skvělou práci u starší přípravky.
Speciální ocenění Za zásluhy o rozvoj sportu v Kuřimi získala naše dlouholetá trenérka a funkcionářka paní Alexandra Smíšková (v zastoupení předsedy Jirky Voneše).
Velká gratulace patří všem oceněným sportovcům, nejen z našeho klubu.
Speciální poděkování patří organizátorům akce.


5. Duben 2017 | Švaňhal Radek


ZPĚT NA VÝPIS ČLÁNKŮ

© Copyright 2013 Plavecký klub Kuřim

Created by Vones.org | Design by ŠM