Vyhlášení sportovce města Kuřimi za rok 2016

Ve čtvrtek 17/3/2016 proběhlo v klubu Kotelna vyhlášení ankety Sportovci města Kuřimi za rok 2015. I v letošním roce se mezi oceněné nominovali zástupci plaveckého klubu.

V anketě Talent roku se umístil na druhém místě Jan Odehnal za své výkony na Letním a Zimním mistrovství Moravy 10-ti a 11-ti letého žactva (2x2.místo;2x3.místo). Honza je všestranný sportovec, velmi dobře si vede i v atletice a triatlonu.

V kategorii Junior roku se na pěkném 2.místě umístil František Švehla. František se jako první plavec pod hlavičkou našeho klubu nominoval na nejlépe obsazený seniorský závod v ČR na VC Brna. V konkurenci našich nejlepších plavců si vedl nad očekávání a vždy se výsledkově pohyboval mezi 20-ti nejlepšími v disciplíně.

Vítězem v kategorii Trenér roku se stal Radek Švaňhal. Radkovi svěřenci pravidelně vozí medaile z mistrovských přeborů. Ve věkové kategorii 9-11 let patříme k nejlepším týmům na jižní Moravě.

Speciální cenu za Dlouhodobý přínos sportu získal bývalý předseda klubu pan Karel Švaňhal. Pan Karel Švaňhal se aktivně podílel a podílí na rozvoji sportu již více jak 40 let. Aktivně se podílel na chodu atletického klubu v Kuřimi v 70-tých letech, je spoluzakladatelem lyžařského klubu v Kuřimi, bývalým dlouholetým předsedou plaveckého klubu, spoluzakladatel běžecké kuřimské hodinovky a spousty dalších sportovních aktivit. Nyní se aktivně věnuje práci v nově vznikajícím atletickém klubu Aleše Sýkory.

Všem oceněným patří obrovská gratulace a velké díky za skvělou reprezentaci města, klubu.

Foto ke stažení zde


3. Duben 2016 | Švaňhal Radek


ZPĚT NA VÝPIS ČLÁNKŮ

© Copyright 2013 Plavecký klub Kuřim

Created by Vones.org | Design by ŠM