Letní soustředění Hálův mlýn

Na letní prázdniny jsme pro naše plavce připravili ve spolupráci s DDM Tišnov plavecko-cyklistické soustředění. Zájem o soustředění byl natolik velký, že jsme měli během jednoho týdne plný stav. Celé dvoutýdenní soustředění jsme strávili v areálu rekreačního střediska Hálův mlýn, který se nachází v krásném okolí Bílého potoka.

Program jsme měli velice nabitý. Za zmínku ze všech našich aktivit stojí návštěva hradu Veveří a ZOO Brno, přednáška o Špicberkách, základy sebeobrany, účast na Tišnovském triatlonu atd.

Jeden z večerních programů se týkal seznámení s různými druhy cyklistiky. Vzhledem k četným žádostem o opětovné zhlédnutí videí jsou níže přidány odkazy na videa:

Watts zap cycling 2012 http://youtu.be/DnZ_Gph4tvg
Peter Sagan parking http://youtu.be/bM9Eh2uQ7Ek
Forest freeride http://youtu.be/UPAr2cSUcFw
DownHill Valparaiso http://youtu.be/DGWidFgmBhA
4X DownMall http://youtu.be/Bsm_1h10H6c
BMX Danny MacAskill http://youtu.be/Cj6ho1-G6tw a http://youtu.be/Cj6ho1-G6tw

Celé soustředění nás provázelo krásné počasí. Naštěstí nás nepotkaly tropické dny, ale teplo a slunečno jsme měli dostatečné, takže se někteří trenéři stihli i spálit na sluníčku.

Nejvíce nás překvapily samotné děti, které zvládaly ujet na kolech nemalé vzdálenosti. S každým dalším dnem se viditelně zlepšovaly ve svých cyklistických dovednostech. Ale největší radost jsme měli z toho, jaká dobrá parta dětí nás celou dobu obklopovala. Za to jim patří velké poděkování.

Doufáme, že se nám podaří příští rok zorganizovat znovu letní soustředění. Když bude alespoň z půlky tak vydařené jako letošní, budeme nesmírně rádi.

Fotky ze soustředění naleznete v naší nové fotogalerii: http://pkku.zonerama.com/


22. Červenec 2013 | Nováček Jan


ZPĚT NA VÝPIS ČLÁNKŮ

© Copyright 2013 Plavecký klub Kuřim

Created by Vones.org | Design by ŠM