Mistrovství ČR dvanáctiletých a čtyři medaile pro Adama Švaňhala

Na mistrovství České republiky v Novém Jičíně nás reprezentovala čtveřice plavců, a to Pavlína Nečasová, Vít Kotinský, Jan Šťastný a Adam Švaňhal.

Nejúspěšnějším plavcem našeho klubu se stal Adam Švaňhal, který vybojoval hned čtyři bronzové medaile, a to na 100m, 200m znak a 100m, 400m polohový závod. K bednovým umístěním přidal ještě šesté místo na 200m polohový závod a sedmé místo na 100m prsa. Adam si zaslouží velkou gratulaci, čtyři medaile z republikového mistrovství jsou obrovským úspěchem.

Na nepopulárním čtvrtém místě bohužel doplaval Jan Šťastný na 200m prsa, kde ho od bronzové medaile dělilo pouhých 30 setin. I tak je to ale skvělý výsledek. Výborného umístění dosáhla také na trati 1500m volný způsob, kde si doplaval pro šesté místo. Na obou kraulových tratích, tedy na 200m a 400m, doplaval Honza na devátém místě.

Vít Kotinský si nejlépe vedl na trati 200m prsa, ve které si vyplaval desáté místo. K tomu přidal ještě dvě devatenáctá místa, a to na 100m prsa a 200m volný způsob.

Parádní formu načasovala také Pavlína Nečasová. Na 200m motýl dohmátla na neuvěřitelném sedmém místě. K tomu ještě navíc přidala osmnácté místo na poloviční trati a devatenácté místo na trati 400m volný způsob.

Všem dětem patří velké poděkování za skvělou reprezentaci našeho klubu. Všechny výsledky jsou odměnou za jejich poctivý přístup k tréninkům.

Foto
Výsledky


20. Červen 2019 | Nováková Eliška


ZPĚT NA VÝPIS ČLÁNKŮ

© Copyright 2013 Plavecký klub Kuřim

Created by Vones.org | Design by ŠM