Sportovec města Kuřimi 2018

V pátek 1.3.2019 proběhlo již tradiční vyhlášení ankety Sportovec města Kuřimi za uplynulý rok.
Nejen plavcům, ale také našim trenérům se podařilo získat hned několik ocenění.

Kategorii Talent roku vyhrála Vanda Přichystalová, které se v loňském roce podařilo vybojovat tři bronzové medaile na Mistrovství ČR. Vanda se tak stala historicky první plavkyní, které se v kuřimském dresu podařilo medaile z MČR přivézt.
Ve stejné kategorii se do užší nominace probojovala také Alexandra Mašková, která na loňském Poháru Moravy získala osm medailí.

Týmem roku se stala plavecká štafeta dívek ve složení Ella Maršíková, Radka Mašková, Vanda Přichystalová a Anna Švehlová. Holky jsou čtyřnásobnými mistryněmi ČR, a to na 4x50m polohový závod a 4x50m volný způsob.

Pro Mimořádné ocenění si došla také naše trenérka Anička Justová, která společně se svojí parťačkou získala 2. místo na loňském Mistrovství světa juniorů v jachtingu.

Za zmínku stojí také ocenění Radky Eremiášové (Nechmačové) za dva tituly z Mistrovství světa v zimním plavání a také ocenění Lucie Křížové, která za svoji dlouholetou reprezentaci ve vodním póle (27 let) získala cenu za dlouhodobý přínos sportu.

Všem oceněným moc gratulujeme a doufáme, že tato ocenění pro ně budou povzbuzením do další práce. Pro starší je ocenění především za obrovskou dřinu, kterou plavání a další vodní sporty určitě jsou.

Speciální poděkování patří také městu Kuřim a sportovnímu výboru za organizaci večera.


4. Březen 2019 | Nováková Eliška


ZPĚT NA VÝPIS ČLÁNKŮ

© Copyright 2013 Plavecký klub Kuřim

Created by Vones.org | Design by ŠM